Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken

 

 

 

 

tidig morgon
jag stegar ut i mina trasiga skor
håret står åt alla håll
skäggstubben är  vass

jag andas in
jag andas ut

världen är nästan alldeles tyst
då jag promenerar gata efter gata
i skenet av himlens strålkastare

och för en stund
så känns allt
nästan bra

jag andas in
jag andas ut

jag ler lite grann
kisar upp mot solen
känner värmen

men snart så kommer natten
med den svarta ångesten

och all luft flyr mina lungor

för mörkret är för mycket
som jag

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2012-06-10 19:09



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket väl förmedlad text, målande.
2012-07-19

    ej medlem längre
Starkt skrivet.
2012-06-14

    livspoesi
starkt, rör vid mitt hjärta
2012-06-13

    livspoesi
starkt, rör vid mitt hjärta
2012-06-13

  ULJO
Inte mycket till solsken men starkt skildrat.
2012-06-10

  Sophie Jennifer
Åh. Vandra hit inatt. Eller imorgon.
2012-06-10

  marie-helene
Åh starkt med stark vittring av en ångest
jag önskar du slapp genomlida...
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP