Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så oerhört trött på mitt livs katastrofer, jag vill gå vidare nu!





Jag är 47 år nu, det är dags att vända blad och gå vidare i livet.
Jag är så trött, spyfärdig, på all vrede och sorg och rädsla, jag vill
försonas och inte bära på psykosomatisk trötthet/utmattning, kanske
ett begynnande magsår, och en molande oro, psykisk bakfylla.
Min styvfar visste inte vad han höll på med... han psykade mej när jag
var 11-14 år... och min så kallade mamma var blind. Jag önskar att jag
hade krisat allvarligt redan som barn, blivit psykotisk och apatisk, så att
de verkliga katastroferna kunde ha undvikits, jag kunde ha fått terapi,
jag kunde ha fått komma till en lämplig fosterfamilj, med en riktig, fungerande
mamma och pappa.

Jag har drömt att Marie Göranzon och Sven-Bertil Taube har varit mina
retroaktiva föräldrar, de har överöst mej med kärlek och empati och tröst.
Jag var 11 år när min pappa tog sitt liv, och i min dysfunktionella familj
så förträngdes sorgen och vreden; jag lärde mej den sjuka strategin att
svälja alla jobbiga känslor, stänga av som min mamma, och jag var sjuk
redan som 11-åring, och när jag var 14 kom den första riktiga depressionen;
jag tappade all energi, la av att anstänga mej i skolan, började mobba
lärare, och övergav min flickvän.

Jag ber tiil Gud att läka mina själsliga sår en gång för alla, och jag omfamnar
mitt inre barn med all kärlek jag är mäktig, och den är stor.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-10 20:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Annie Larsson
2012-06-10

  Siggesdotter
Modigt allt du delar med dig av! Försök vara snäll mot dig själv - din läkningsprocess har börjat! Han som sett och förstår allt, vill dig väl och ska ge dig styrka!!
2012-06-10

  Annie b'larsson VIP
Jag undrar hur många barn det är, som tvingas bli vuxna när inte deras föräldrar o anhöriga är det. Man får nog göra så som du talar om i din berättelse; ta' hand om sitt inre barn. Det finns också så många tokiga människor runt omkring en, som tycker att de är så förbannat normala - men det är de inte, inte så normala som de inbillar sig.

Din text ropar, men där finns mycket hopp!
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP