Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förenas.


Röda rosor blandas med vita
Pilgrimsfalken smeker sig igenom
vindarnas värme virvlar

Havet ryter med bullrande fräs
blixtar som far genom himlen
som spjut vid en tävling

Gräsets gröna matta trampas
av tusen fötter genom livet
som vaknar varje morgon

Regnet strömmar ner över fönstret
två droppar letar sig ner finner
varandra förenas till en

Solens strålar hittar spindelnät
regnbågens färger speglar sig
i daggen som sitter i tråden



Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-10 20:57



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbara ord/kram
2012-06-11

    Ken Cassel
Riktigt tjusigt, Lynx!

::))

Bra där!!!

Bokmärker...
2012-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Det känns så gott att läsa dina ord.
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP