Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att säga det osagda

vem vågar vända om
när man redan kommit
några steg på vägen

för jag vill ju inte igen

men ibland önskar
jag mig tillbaka
till det slutgiltliga
vägskälet

för att säga
någonting
som aldrig
blev sagt




Fri vers av livräddaren
Läst 895 gånger
Publicerad 2006-02-03 14:43



Bookmark and Share


  oprivat
<3 DU ÄR BÄST<3!
2006-03-05

    Ängel i regnet
mycket bra detta ! Jo, ibland vill man ju det...
2006-02-05

  Virgo Cinnamon
*hjärtsnörp*
SÅ-säg alltid ALLT
-vänta INTE
2006-02-05

    vilsen
och VACKER blev den . . . :D
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren