Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhetshaiku 4




All våran ömhet

Illusioner utplånas

Tunga mot tunga




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 02:47



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar dina haikus!
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP