Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner din djupaste hemligaste rädsla...





Din starkaste rädsla; att du är en supervarelse, att du har krafter

som inte går att mäta med jordiska mått. Du är så rädd för att bli

obekväm och skrämmande, så att du till slut blir utstött och ensam.

Du räds inte någonting här i världen, du är bara som sagt rädd för

din storhet och brillians, för att inte passa in.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 03:40



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Intressant tolkning av människans
största rädsla som många tror är döds
ångesten, i den ligger behovet av att
leva fullt ut, för att på så vis förminska
själva dödens betydelse, du kan ha rätt!

Kanske just så! Rädslan för vad som händer
om jag lever fullt ut! / S
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP