Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi har blivit för mycket för mig.

Poesi har blivit för mycket för mig. Det passar inte in i vardagen eller i livet alls. Poesin, som jag en gång kände så mycket för.

Livet är inte längre vad det brukade vara och det är därför den inte passar in, poesin. Innnan var det bubblande och starkt, som målat i klara färger. Numera är allting i en gråskala och skiljer sig inte särskilt mycket alls. Allting är mer eller mindre likadant fast ändå olika. Olika på ett sätt som är så svårt att urskilja. Kanske är det bara så, att min gråskaliga vardag och poesi inte hör ihop. Det fungerar helt enkelt inte, skär sig på något sätt. 

Poesi har blivit för mycket för mig. Det passar inte in i vardagen eller i livet alls. Poesin, som jag en gång kände så mycket för.

Vuxenlivet har tagit mig med storm, jag kan inte längre urskilja vem jag är och vad jag står för. Jag är inte densamma som innan. Nu lever jag ett ansvarsfullt liv och ser till att alla måsten blir gjorda. Att roa sig är inte längre något prioriterat, nu måste man tänka på framtiden. På vad som är bäst och mest ekonomiskt. Livet är inte spännande och roligt som förr.

Poesi har blivit för mycket för mig. Det passar inte in i vardagen eller i livet alls. Poesin, som jag en gång kände så mycket för.




Fri vers av Frökenfanny
Läst 407 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-11 17:42



Bookmark and Share


  To create a legend
Får en känsla av att denna texten liksom "rann av dig",
hoppas du kände att du ventilerat!
Poesin har sin plats, för mig fungerar den som ett sätt
att måla världen mindre stereotyp.
Önskar du hittar tillbaka till var den har sin plats för dig!
2012-07-17

  aol
poesiådran kan komma tillbaka till dej när du minst anar det,
2012-07-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vad synd det menar du inte?!
Och jag som tyckte du värkligen har känsla för poesi beskriva inlevelse och upplevelse, dessutom en vacker modern presentation av dig själv på nätet bildlig, har du köpt hund som snattar din livstill/flickansfrånvarån?
Succés till en bok fysisk form då.
Diana.
2012-06-11

    ej medlem längre
poesin (och livet) kommer tillbaka, av nödvändighet vill jag tänka.
2012-06-11

    ej medlem längre
det vi älskade är lika främmande för oss båda idag. och vi sitter i vårt gråa vardagsliv. ett liv som verkar passa en medelålders man vars barn flyttat hemifrån och villan är för stor. inte ett liv för någon som inte ens börjat närma sig 25år.
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny