Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vill gärna veta något om den fjärde dagen


Det är ofta den tredje dagen
man tänker på uppståndelsen men
verkligheten

och de små kornen av radergummit

Sedan vill man veta något om den fjärde dagen
man tänker på ensamheten men
affärsmännen

och bullret av alla bussar med samma nummer utanför fönstret

...




Fri vers av korpfjäder
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-12 09:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om det inte var Ali Baba och de fyrtio rövarna eller de som bodde i Kamomilla stad, så måste det ha varit en av lärjungarna eller några andra gravplundrare som trollade bort liket av Jesus så att alla skulle tro att han stigit upp som en rök, en ande mot himmelens höjd och sedan också därför kunnat höjas till skyarna i tal och skrift.
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder