Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten och jag.

Ångesten.
Ett svart moln.
Jag vet att ångesten inte är bra för mig.
Men ändå.
Ändå så dras jag till den.
Vi dras mot varandra.
Som två magneter.
Ångesten tycker att vi är perfekta för varandra.
Men jag funderar ibland på att göra slut. Att separera.
Vårat förhållande är inte bra.
Men jag kan inte. Ångesten skapar någon slags trygghet för mig.




Fri vers av Empemslem
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-12 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Empemslem
Empemslem