Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln på teatern


Teatern knarrar när hon sjunger
Sjunger in blod i hjärtat på mig
och en gubbe hostar så han får tårar
De rinner längs min kind
Droppar från hakan
och in under tröjan
Runt i hela magen
och ner på stolen av plysch
Hon har klänning
och jag tror hon är naken under




Fri vers av Yrban
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-02-03 16:53



Bookmark and Share


  Elin F
mycket, mycket bra. gillar den skarpt. den gör världen lite bättre, liksom.
2009-02-23

  Per Rydberg
Det är en enormt förtätad stämning i din text. Teatersalongen verkar att vara riktigt gammal! Du har en rörelse dikten igenom, en linje att följa från sången ända till fläckarna i plyschtyget. Det är en stark text. Hoppas att få läsa mer av dig!! Mycket fin läsupplevelse
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrban