Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var hemskt att se SVERIGE-UKRAINA igår





Darrigt, skakigt, supernervöst, skärrat svenskt lag,

och inkännande som jag är så satt jag och blev lika

påverkad utav stundens allvar... adrenalinpåslag, svettiga

händer, jag har spelat fotboll själv så jag vet hur det kan

vara... när hjärnan går het och inte fungerar

Halva svenska laget pallade inte för trycket, och jag

lider med dom, men nu kopplar jag bort EM, det är

för påfrestande att leva med i matcherna.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-12 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP