Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studenten och 19 år har nu gått!!




Sjung om min dotters lyckliga dar´!!!

Min underbara lilla dotter!

Det finns en del storheter här i världen, sådana som Martin Luther King, Ghandi,Dalai Lama osv, och så finns du, min älskling, som är en av dem.

Jag är så stolt över dig men framförallt, så beundrar jag dig!

jag beundrar
att du har förmågan
att se bortom det som görs och sägs,
jag beundrar
ditt mod
att våga söka och hitta dig själv,
jag beundrar
dina val
att vara så sann som du kan mot ditt eget hjärta även om det ibland innebär att du sårar någon annan.

Genom alla med och motgångar
har du lärt dig något om dig själv och det är det
som gör dig till en av världens storheter

[de allra flesta vågar inte det]

Din skönhet
har alltid glittrat genom dina ögon
det är det som är din själ och den är det vackraste

dessa tre åren har du gjort en fantastisk livsresa och älskling

det är bara början!

tack för att du
för snart nitton år sedan
förändrade mitt liv

tack för att jag
får vara en del av ditt liv

tack för din närhet
tack för din kärlek

och tack för att du
är ett av mina ljus här i livet
utan dig hade jag gått vilse...

flyg min ängel, flyg...

 

Jag älskar dig oändligt!!

 




Fri vers av ~Hope~
Läst 545 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-12 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du gillar din dotter va? *gissar*


(UNDERBART!!)
2012-06-13

    Doll
Flyg min ängel, flyg... är väl det finaste man kan önska en älskad dotter, mycket fin och stor igenkänning.
Lyssna gärna på "på egna vingar" med Björn Afzelius.
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

~Hope~
~Hope~