Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen






Jag vaknade ur en underbar sömn

jag vände på mej, solen sken in

så såg jag att du satt och såg

på mej och log varmt


Är jag i himlen?! frågade jag

Är jag!? undrade du








Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-12 22:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmt och romantiskt....från en Magisk poet...:)
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP