Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag

Han ringer och säger han kommer hem till lunch.
Han kommer hem till lunch
och säger att han kommer hem efter jobbet
Han kommer hem efter jobbet och säger han måste träna
och han kom hem efter träningen
och sa att han inte kommer hem imorgon efter jobbet.

Han kom hem efter träningen
och sade att han jobbar som vanligt imorgon
men inte kommer hem efter jobbet - imorgon.

...och jag tittade på honom och undrade
om han skulle flytta till jobbet
eller kanske rentav till träningslokalen
och han sade "Jag hämtar mina saker till helgen"

och jag begrep att han tränat på att ha ett annat hem.





Fri vers (Prosapoesi) av kirsti ylinikka VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-13 11:46



Bookmark and Share


  Connie
Igenkännande i högsta grad! Fruktansvärt att få sådant serverat mitt i en sjukdomsperiod!
2014-10-18

  lodjuret/seglare VIP
En sådan där saga man inte vill skall vara sann om den har någon annan än en själv i som huvudrollen.
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP