Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi drunknar...

vi drunknade i varandra
i en pöl av salta tårar

vi höll om varandra
i förtvivlan

vi såg på varandra
i tron om att bli blinda

vi såg åt varsitt håll
och kände ångest

vi tänkte på varandra
för allt var bara en dröm




Fri vers av Dyrbye
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-13 15:52



Bookmark and Share


  Noomi Henning
sorgsen men fint skrivet <3
2012-08-05

  Lars Hedlin
Djupa känslor...
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye