Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN



Älskade Gud, kom med Din brillianta kärlek

till alla som känner sej misslyckade och dåliga

som människor, väck deras sanna jag som är ljus

Hjälp alla som bär på psykosomatiska besvär

och själsliga sår, alla utbrända och utslagna,

sänd Dina änglar att gjuta mod och styrka i dom

Du skapar utifrån vad mörkret har förstört,

Du upprättar de övergivna, Du tänder ljus i

mörkret, och väcker glädjen och sanningen

Kom med Din totala barmärtighet,

Din fullkomliga förlåtelse och förmänskliga

den sargade mänskligheten.


I Jesu Kristi Namn - Amen






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-14 17:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP