Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helianthemum

Solvändans gula kronblad
faller till marken
vindstilla

humlor och bin tystnat
kväll efter solskensdag




Fri vers av vera gade VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-14 17:31

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kontemplativ
ögonblicksbild
att vila
2012-06-17

  vera gade VIP
det är roligt att få förslag till bättring;-))tackar!
2012-06-15

  lodjuret/seglare VIP
Själv föredrar jag mellansteg (paus) mellan rad tre och fyra för lättare enskilt sammanhang med rad fem. I övrigt smälter den lätt på tungan då jag sjunger texten.
2012-06-14

  Björn Nilsson VIP
Skulle det inte flyta bättre med 'kronblad' i stället för 'blomsterblad'?
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP