Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsfrid, harmoni, trygghet och inspiration ,etc, etc - JA TACK!










Själsfrid, förtröstan, tillit, tillförsikt, harmoni, trygghet, inspiration, glädje, sorg,

vrede, hat, kreativitet, förlåtelse, försoning, överseende, generositet, sann god

gemenskap, äkta innerlig dialog, kärlekenergins ro, empati, flow, stolthet och

utmärkt sex, humor, solidaritet och rättvisa och medmänsklig brillians, romantik,

intimitet, integritet, civilkurage, mod, intelligens, ödmjukhet och pondus

- varför ska allt detta livsnödvändiga vara så svårt att uppnå??

Jag betraktar barnen som leker på gården, ser deras glädje och lekfullhet och

hänfördhet, och mina katter med sitt stolta lugn - och jag känner mej misslyckad

och bedrövlig, och jag ber till min Gud att fylla mej och alla andra med allt det där...

och nu direkt får jag bönesvar, en frid och glädje strömmar genom mitt hjärta,

prova du med!





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-14 18:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart att höra.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP