Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Interlingua / svenska


Profunditate vertiginose / Svindlande djup


Al tarde vespere
le stellas se revela
e nos face rememorar
le vertiginose profunditate del spatio
le longevitate del galaxias
e le breve suspiro
del vita human

Sent på kvällen
uppenbarar sig stjärnorna
och får oss att minnas
rymdens svindlande djup
galaxernas uråldrighet
och det mänskliga livets
korta suck




Fri vers av Ken Taurus
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-14 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus