Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Interlingua / svenska


Amor e poesia / Kärlek och poesi


Io plena mi vita
con amor e poesia
finalmente io trovava
mi proprie via

Io plena mi dies
con le lingua belle
que flue del bucca
como dulce melle

=

Jag fyller mitt liv
med kärlek och poesi
äntligen har jag funnit
min egen väg

Jag fyller mina dagar
med det vackra språket
som flödar från munnen
likt ljuvlig honung




Bunden vers (Rim) av Ken Taurus
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-14 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus