Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto 2012) Min ende bror 1957 - 2012


Avsked i aprilnatten



Vintertäcket smälte -
det låg bara enstaka
drivor kvar

vi talade i telefon
och du sa
att gamla stubbar får liv
inför sommaren

än fanns det ju krut kvar
i dig - min ende
och så älskade bror

men det blev ingen
ny sommar
för dig

tappert höll du
dig kvar
tills du en natt var tvungen
att släppa taget

du fick inte se
dina yngsta barn
växa upp

och trots min egen
svåra saknad
smärtar det mig ännu mer
att dina små
blivit faderlösa

och just det
kan det omöjligt finnas

någon enda liten mening med















Fri vers av Junitvillingen
Läst 522 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-15 00:07



Bookmark and Share


  reza.hb
Jag beklagar djupt din sorg !
fint och värdigt skriven ...
ursäkta för sent kondoleans...

2012-10-09

  Anders Nordlander VIP
Får tårar i mina ögon av din sorgliga, men ändå vackra text
2012-07-08

  aol
berörande starkt sorgset, om varför livet kan bli så tragiskt,
2012-06-22

  Lars Hedlin
Sorgsen men mycket nära och fin
2012-06-17

    ej medlem längre
Fint trots sorgen !!!
2012-06-15

  ULJO
Så berörande ord du förmedlar
2012-06-15

  surface to air
Fint skrivet och mycket berörande
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen