Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns något friskt i devisen: SKÖT DEJ SJÄLV OCH SKIT I ANDRA!





Det skulle jag behöva lära mej att göra.

Hela livet har jag varit en sopcontainer för andras

lidande, misär, tumult, smärta, bedrövelser och mörker,

klarar det inte längre, jag behöver FRIDLYSNING!!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-15 00:26



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Banne mig!

: )
2012-06-15

  Annie b'larsson VIP
Du är här med Fridlyst!
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP