Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande av liv

 

  

Vackert

är att öppna sig

för sin sårbara mänsklighet

och låta denna bottna i en tillåtande härlighet

Sjungande känslosamma toner i en stillhetens ärlighet

Så öppnar glädjens tidlösa blomma

i kärlek upp sin skönhet

brinnande

av

liv

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-16 13:27



Bookmark and Share


  aol
ja så är den äkta själen inom oss, så vackert du skriftar här, bokmärkes så klart,
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP