Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för alla SUICIDKANDIDATER





Älskade Gud, kom med Ditt helande ljus till alla

som inte vill leva längre, gör oss till rebeller

alla maskrosbarn och överlevare, fyll oss med

Din motståndskraft mot det onda i världen

Fyll oss med vrede och hat, så att vi kan försvara

vår integritet, och bli kvitt ångesten som sänker oss

Uppenbara Din kärlek som övergår alla gränser och

allt förstånd, som upprättar och ställer till rätta

Psykisk ohälsa går som en epidemi genom världen

dessa dagar, kom, Du är ju redan hos oss, och visa

att Du är vår läkare, inte psykläkarna som proppar

i oss mediciner som kanske hjälper för stunden, men

också manipulerar våra själar och psyken, så att vi

förlorar vårt livsnödvändiga ursinne, vi blir lugna och

städade på ytan, men i djupen så rasar Din sannings

eld, den som vi behöver leva ut för att kunna vara

värdiga människor och ett meningsfullt liv

Gud, så många som i sin inre nöd endast har Dej att

vända sej till, hjälp oss att slappna av och öppna oss

för Ditt mirakel, endast Du kan bryta de destruktiva

krafternas terror, endast du kan visa oss vilka vi är,

och leda oss in i kärleken och upproret, endast du kan

förlösa vår sorg och vrede, och upphäva all förtvivlan.


I Jesu Kristi Namn - Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-16 17:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP