Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag kanske är tokig i dej






I den lilla svarta skogstjärnen

i det disiga månskenet

låter jag dej sväva i vattnet

försöker lära dej att flyta


Ditt vackra ansikte

flammar i skenet av vår brasa

och dina ögon glittrar glädje

så som jag längtat att se dej


Jag tror att jag kanske är tokig i dej

så jag bär dej upp ur vattnet

lägger dej naken på fårfällen

kysser dej torr


Särar dina ben

du smakar du och salt

Efteråt ett skimrande lugn

och du somnar i mina armar


(råbockskall långt bort)







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-16 19:26



Bookmark and Share


  alvan
Verkligen en fin text. Så mycket stämning och känsla i denna! Vackert...
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP