Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara PARANOID innebär INTE att man INTE är förföljd



De mörka krafterna är hos mej ikväll, med sin makabra terror,

för de är rädda att jag ska bli en supermänniska igen och utsätta

dom för min själs ljus, vilket de inte tål.

Dom säjer åt mej att GUD är död, och att jag är ensam, värdelös

och chanslös, vilket är en illusion som jag inte går på längre.

Jesus är också här och försöker få mej att fokusera på Honom,

men de onda krafterna är lika starka som Honom här i världen...

Min enda chans är kontemplation, bön, naturvistelse... och så mina

katter som är änglar, och vissa människor,

men att vara paranoid innebär inte att man

inte är förföljd.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-16 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra.
2012-06-17

  Bibbi VIP
Kläng Dig fast vid Jesus.
2012-06-16

    fridens liljor
Älskar titeln och om du frågar mig (vilket du inte gjorde, men haha ändå) så är tron på Jesus och Gud starkast
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP