Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exorcismhaiku




Jesus rör vid oss

Jaga ondskan på flykten

Fyll oss med Din frid




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-16 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP