Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets poesi


Inga skrivna dikter
ej heller de mest fantastiska rim


kan vara vackrare än själva livet


då allt faller på plats
och glädjen och kärleken flödar




Fri vers av Nic
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-02-03 22:15



Bookmark and Share


  Daemon
Vissa känslor kan inte beskrivas rättvist med ord.
2006-02-03

  arie
instämmer så med detta...och att vara "berusad" i livet
är en så förhöjd känsla att allt är poesi och orden är ej längre nödvändiga utan ljuset, tingen och händelser tecknar poesin och likt ringar på vattnet sprider sig vidare i världen...

så är det!

tack för denna understatement...
vi glömmer så lätt!
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic