Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick


Plötsligt fanns du där
cyklandes mot mig
igenkännandets blick
blicken av intresse
blev så intensiv
omöjlig att hindra
det korta ögonblick
innan medvetandet 
hann reagera
avslöjade dig


ler inom mig




Fri vers av Nic
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-02-03 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic