Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade för Din skull...

Till ett hav av färger
bjuds jag in i sommarlund
till blomrusig drömsk glömska
och kan på nytt önska denna sommardag
att vi igen får vara tillsammans du och jag
men det ju inte går, då mig når
ett andetag, rosens doft
men från ett nyss stängt loft
men ändå att få gå i glädje min vän
och veta och minnas att det som var
det så gott höll
Älskade, just för Din skull...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-17 11:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varm...
2012-06-19

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande vackert!
2012-06-19

  ULJO
Fint om kärleken som var
2012-06-19

  Ezmeralda VIP
En vacker kärleksförklaring.
2012-06-18

    ej medlem längre
Underbara, varma kärleksord!


Sparar!
2012-06-18

  Olof Lagerhorn VIP
Innerligheten bär bilderna av kärlek, saknad och tacksamhet.
2012-06-17

  Linda CH VIP
Saknad, längtan och kärlek! Fint skaldat!
2012-06-17

  Lars Hedlin
VAckert och fullt med kärlek
2012-06-17

  Eva Langrath VIP
Kärleksfulla ord fyllda av saknad och minnen
2012-06-17

    Birgersdotter VIP
k'ärleksfullt
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt