Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...............


Nympfparakit

Vårt äppelträd vill inte blomma,
jag tror det bär på parasit.
I tallen på gården intill sitter
ingen fri fågel,
utan en inburad nympfparakit.

Min katt "spelar allan",
han vill göra mej glad.
Men trots det ligger ett moln av
vemod över mig och över denna stad.

Regnet ligger tungt i luften
och kylan likaså.
Men jag och även fågeln där borta visualiserar oss bort
till solsken, värme och frihet och en himmel som är blå.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-17 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP