Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aaahhhhh


När jag smekkysser din sköna klyfta






När jag fjärilslätt nuddar vid din varmfuktiga klyfta
hör jag dej av sorg glädje ömhet kåthet snyfta


Särar sen sakta dina läppar med hård tungspets
dina andetag fylls med härligt hets.


Du kvider: så h ä r... är det endast i din underbara vård
Känner mot mitt huvud dina hårt kramande händer


Minsta tungrörelse genom ditt vackra väsen chocker sänder
Och du... endast du... gör mej så här själaglad & stenhård.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-17 18:47



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Sensuell och skön, Gillas mycket! *applåd*
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP