Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet och sorg





Jag drömde inatt att jag var på en fest.

Folket där dansade glatt, men jag kunde inte dansen.

Jag stod i ett hörn, och kände mej akut ensam och kontaktlös,

instängd i mej själv, och ingen gjorde heller försök att nå mej.

Alienerad gick jag ut från festen, och jag grät en svart sorg,

och denna känsla bär jag med mej in i denna dag; en hemsk

känsla av att vara ensam långt inne i mej själv, och jag vet inte

hur jag ska bära mej åt för att bryta detta tillstånd.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-17 19:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen den smärtsamma känslan.
2012-06-17

  Dufvenberg
Fortsätt att skriva.
// Kram
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP