Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför bryter inte BREVIK ihop totalt???






Han har mördat 80 människor...

Varför blir han inte gravt psykiskt sjuk?

Hur fungerar karl???




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-17 23:16



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... jag antar att det är ett sorts försvar medvetet eller omedvetet... NÄR han inser på ALLVAR vad han gjort... DÅ bryter han säkert ihop... vem skulle INTE gör detta...? ... allt hänger på hur starka hans försvar är... för det oförsvarbara...! ...sedan blir det mycket svårt att bygga upp honom igen... men han är trots allt en människa... hur hemska saker han än har gjort i psykisk och andlig förvirring... för vad har HAN vunnit med sitt vannsinnesdåd egentligen ... ett livslångt fängelsestraff och vetskapen om ( till slut ) att ha mördat ett mycket stort antal människor... stackars människa vilken SKULD han måste få kämpa med till slut... utan att ha vunnit det minsta lilla... karln Är ju på ett sätt SJUK...! ... ingen fullt frisk människa skulle göra något sådant...!
2012-06-18

  Annie b'larsson VIP
Jag önskar att han insåg vad han har gjort. Det borde åsamka honom den värsta smärta en människa kan erfara. Men han är en mes, som alla psykopater innerst inne är, han vågar inte det. Så länge han lyckas intala sig själv att han är en övermänsklig varelse som står över allt och allla, skyddar det honom från den förfärande insikten; kanske han vet det någonstans.
2012-06-18

  zallander
Det finns människor utan empati, det är ju därför sådana här tragedier kan hända.
2012-06-17

    ej medlem längre
för att han befinner sig i livets nollpoesi. murar. inget kan veckla ut sig, än.
2012-06-17

  Almagrundet
Han förefaller närmast 100 % rationell, från det långa planerandet av sina dåd, över genomförandet av dem och till sitt agerande nu i rätten. Allt detta verkar ligga inom hans rationella kontroll. Men han kommer knappast att kunna stänga av empatin i resten av sitt liv. Insikten om dödandet av oskyldiga människor och skadorna han åsamkat så många andra människor kommer att hinna ifatt honom, sedan hur lång tid det tar kan ingen säga.
2012-06-17

    ej medlem längre
vem vet om han inte gjort det redan? det är inte alltid man ser på utsidan hur en människa mår...
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP