Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikt skrev till en flicka som jag inte tyckte om hennes arrogans men sedan inser jag att hon på grund av sjukdom är ur balans;


En strandsatt aktres,

En strandsatt aktres,
som inte kunde behålla sin kvinnliga stolthet nu sjunger hon på sita vers om ett liv byggt bara på bakterie kultur av bitterhet.

men vad är den värsta med allt att hon kallar i namn av den förflutna ungdomens immige en glamorös Sonet det dumpats a la`reduta när franska arv inte var en själklarhet.

en svensk flicka är illa ute nu och synd de var en kapasitet, nu skriver hon i revansch aids ens positiv kuplett.

hon påpekar på den första och den tredje Bové i triangeldrama nu snurrar hon av avandsjucka till hennes livs lyckta närmar sig iPod av timglas en del pass.

inte än dödens arhangel inte någon vill tala knark och dekadans var deras undergång i stort och dyster vänskaps allians.




Fri vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2012-06-18 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP