Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så svart är det i det isolerade inre rummet


Det finns endast en relevant fråga till alla som begick SUICID






Vad gick du igenom?

Vad var det som sänkte dej så pass att du valde att hoppa av livet?


Vad är det för samhällsklimat och kultur vi har skapat som gör att

så många begår suicid?


Varför vinner mörkret, förtvivlan, och den inre nöden och ensamheten

i tusentals människors liv?


Varför råder det inte kärlek, empati och medmänsklighet i vår tidsanda?


Varför breder de psykiska sjukdomarna ut sej som en löpeld?

Varför så mycket egoism, rädsla för det svaga, likgiltighet och grymhet?


Jag förstår varför du valde att hoppa av världen, jag förstår det, för jag

har varit på gränsen själv.

Det fattas kärlek helt enkelt, i alla dimensioner, på alla plan, i alla stadier.

Men varför?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-18 02:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Läste nyligen att någon skrev; "Världen är övermogen. Den håller på att ruttna". Kanske ligger något i det. Frågan är vad vi kan göra åt det?
2012-06-18

  Annie b'larsson VIP
Är vår psykiska hälsa, kanske en politisk fråga?
Det är den starkes samhälle. Det är helt klart. Socialdemokraterna och även ibland deras väljare, har blivit avtrubbade av för mycket prylar och drömmar om resor till Thailand och gud vet vad.

Men jag tror inte att Gud kan fixa det här. Jag tror på människan. Den lilla människan som vågar tro på sig själv - och kämpa!
2012-06-18

  strandsatt
AVGÅ ELLER DÖ.
2012-06-18

  strandsatt
AVGÅ ELLER DÖ.
2012-06-18

  strandsatt
AVGÅ ELLER DÖ.
2012-06-18

  Ninananonia VIP
Den finns där inom... man måste bara finna den...bakom...
2012-06-18

    ej medlem längre
som anhörig vänder man ibland alla frågor till sig själv.
2012-06-18

  strandsatt
vad var frågan?
2012-06-18

  strandsatt
vad var frågan?
2012-06-18

  strandsatt
vad var frågan?
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP