Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina DÄMONER vs mina ÄNGLAR





Mina dämoner försöker att få mej att känna mej

värdelös, hopplös, dålig människa, skuldfylld, ensam,

patetisk, sentimental med allt mitt kärleksdravel...

en liten obetydlig skit som borde ta livet av mej,

konstant och obönhörlig mobbing som har pågått

i hela mitt liv... en terror av övermänskligt slag som

kunde ha knäckt vem som helst, och visst har jag

varit knäckt, men jag har alltid rest mej igen när jag

istället har lyssnat på mina skyddsänglar som talar

sanning: Johan du är en skön man, du är brilliant i din

envisa och tappra kärlek, du har hjälpt många, så många

fler än du vet, du är bra, din själ är gjord utav kärlek

och din livsglädje kommer att växa nu, i den gyllene

medelåldern, du är en vacker krigare som gör skillnad

i världen, och vi finns alltid vid din sida, även i den

mörkaste smärtan och sorgen och bekymren


Så: vilka ska jag lyssna på?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-18 03:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på frouz vide
2012-06-20

  Annie b'larsson VIP
Dina Änglar! De är precis så som änglarna säger. Du är ingenting av det där negativa du nämner. Absolut inte. Du är intelligent och begåvad och jag beundrar ditt mod att lämna ut dig som du gör. Dina ord blir till poesi, när du skriver ur hjärtat.
Du är en vacker krigare som gör skillnad i världen!
2012-06-19

    ej medlem längre
änglarna självklart, självklart änglarna...
2012-06-18

  Siggesdotter
Jag vet att du lyssnar på dina ÄNGLAR! Annars skulle du inte skriva det du skriver! Var inte rädd för och bry dig inte om dina DÄMONER då tror jag de lämnar dig ifred!
2012-06-18

  Dufvenberg
Det har du svaret på själv!

Men du vet vad jag skulle säga;

fortsätt skriva och
sprida
de vackra orden.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP