Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsbarrikaden

Sommarens början:
mitt i stormens öga slår
fjärilsvingarna.

Fjärilarnas dans
barrikaderar hettan.
Antänder livet.

På barrikaden:
vingar i kamp med vinden.
Det stormar i mig.




Bunden vers (Haiku) av eiöi
Läst 141 gånger
Publicerad 2012-06-19 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eiöi