Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Du sa 'nej' men menade 'ja'

Du sa 'nej' men din kropp skälvde av lusta,
skakade som ett asplöv mellan stön och frusta.
Ett 'nej' blev ett 'kanske' och sedan ett blygsamt 'ja'.
Våra kroppar smälte samman i en dans som var mer än bra.
Vi brann tillsammans i en salsa, en tango och en vals
och då vi lyckades med piruetterna sjung vi för full hals.
Nu vill jag bjuda upp till dans än en gång.
Den ska vara lika eldig, lika rytmiskt skön och helst evigt lång.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 16:28



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra där! :))

Gillas...

Kram
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP