Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja Mr.

Tolv ringar runt min hals
Taggiga rosor, en röd vals
Blottas förbjuden hud
fråntas din skydande skrud.

Bundna ådror blivit röda
siluetter från ljusets döda
Smeker blöta kyssar mig
Men inget hindrar dig

Färglösa tårar rinner
Livets makt sakta försvinner
Givit upp dina hårda tag
I varje slutande andetag

Tolv ringar runt min hals
taggiga rosor, en röd vals.
Smärta, hjärtat allting briser.
hårda tag kring mina vriset.
mitt liv, ja föralltid Mr..




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-19 19:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark och väl skriven alstring
2012-06-30

  Armo
En lika mycket mystisk som aggrresiv och tungt erotisk dikt, en njutning att läsa. Grym bildspråk!
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson