Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olivia Livingstones äventyr









Abra nexum i dess makabra lönndom

Kalas rixom kallevura lax rudom i flykt

Rador mallarunom mammas vilsenhet

Kuros ramamba ludor kassudo krigs

Framgångsteologins psykos kulot rabir

Olivia dansar fram på sin eldhäst i fox

Anderssons döds namia rixbomb Breivik

Mifune fallora kusop malor breklura av

Stradora malliro sorgvulkan ix box

Olivia i dess kanama ytterlighet andas

Boxy roblop kisto kasora intellekt

Själens alla kärleksögon moxy bindora




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 20:15



Bookmark and Share


  Nanna X
rolig, jag blir alldeles utmattad av tungvrickningarna!
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP