Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hem gamla tankar... som dgjort sig påminda som ju det förflutna gör


artighet

din ärlighet
jag bad endast om den
inget annat

det jag fick
var din artighet

berodde det på din dyslexi?
kanske blev det leveransfel?
ett tangentbord utan å, ä och ö
kan orsaka missforstand

som bonusmaterial
fick jag några lögner
bifogade
och nerkörda i halsen

eller tuggade jag själv
och svalde?
jag minns inte

(---)

det var längesedan vi sågs nu
och när din röst slår emot mig
är det som att jag träffas
av hästhovar i magen
och slungas bakåt
i tiden




Övriga genrer av katastrofromantiker
Läst 873 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-02-04 02:14



Bookmark and Share


  Tino
detta är vad jag kallar talang
och din styrka

"det var längesedan vi sågs nu
och när din röst slår emot mig
är det som att jag träffas
av hästhovar i magen
och slungas bakåt
i tiden"

Otroligt bra författat!
2013-04-21

  swimsus@gmail.com
"ett tangentbord utan å, ä och ö
kan orsaka missforstand"
Smart. Slungande. Du brillierar!
2006-02-23

  Fenomena
jätte vackert =)
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker