Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten (Han måste finnas)


Något trippande i mig
något oroligt som vägrar gå och lägga sig
som sitter uppe och väntar
som ett litet barn som vägrar sluta tro på tomten

Rebelliskt och naivt
kanske det barn jag aldrig slutade vara

Rebellisk och naiv
för jag känner det andra inte verkar känna
eller kanske bara förnekar

Jag känner den vind som inte blåser
den värme som inte kommer från någonstans
Jag väntar på att ett löfte ska infrias
ett löfte ingen verkar minnas

Så jag sitter där på golvet som ett barn
och känner längtan värka i bröstet när
jag väntar på tomten

Jag väntar och väntar
och väntar snällt

Jag väntar
men om tomten inte kommer snart
får jag riva skorstenen för egen kraft
för att hitta honom




Fri vers av LePenseur
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 22:09



Bookmark and Share


  dubbelve
Kan verkligen känna din ilska och frustration här. Och maktlösheten! Bra skrivet (ps. har mindervärdeskomplex efter din fantastiska kritik ds.)
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur