Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig, min bror

¨Man säger att tiden läker alla sår
Och det kanske stämmer någon gång
Men detta kommer tar dar och år
Innan jag kan acceptera denna gång-gång


Man säger att efter regn kommer solsken
Men om det stämde måste jag vara blind
För det är tårar som döljer detta sken
Och i skuggorna blåser en mörk och kall vind

Jag visste inte att tårar kunde rinna i evigheter
Men nu är sanningen skådad i mitt öga blått
Jag visste inte att man kunde nå minus på en känslo-termometer
Och min bror har med sina fötter mot himlen gått

Varför undrar många idag.
Men ingen vet eller förstår
Inte ens lillasyster, som är jag.
Det ända vi kan göra är att fälla en tår.

En hink med tårar skapar saknad
Ett kar med tårar skapar minnen
En sjö med tårar skapar sorgsen ballad
Alla dessa tårar fastnar i våra sinnen

Men aldrig kommer vi dig glömma
Nej aldrig, min bror
Aldrig skulle vi våra minnen med dig gömma.
Nej aldrig, får vi tro.




Bunden vers (Rim) av Della
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Della
Della