Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min underbara vän som inte längre finns bland oss.


du är min hjälte

Du fanns där när jag behövde dig som mest.
Du visade mig vägen när jag var vilse.

Jag ville ge tillbaka allt som du gett mig,
men hann aldrig.
Du försvann utan förvarning

Allt det vi delat, allt vi sagt
Jag glömmer det aldrig.

Inom mig så finns du ännu kvar.
Du är styrkan i min kropp
Du är tron i mitt hopp.

Allt det du gav till mig
ska jag fortsätta ge till världen

Ett leende
förändrar
kanske ett liv föralltid.

Du är min hjälte




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-20 16:08



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Här snyftar jag till, helt obehjälpligt letade den sig fram. Så varm, men ändå så djup saknad.

Läser in en hyllning och saknad, och hoppet om att med ett leende kanske kan förhindra någon - om så en enda - att med det förhindra försvinnandet av denne någon.

När någon rycks ifrån en är det tungt, och än värre blir det då det sker utan förvarning.

Nä... nu får jag nog gå till köket, dricka något sött, och andas ut den klumpen som föddes inom mig då jag läste detta.
2014-09-29

  Connie
Vacker hyllning!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP