Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för alla trötta eller utmattade




Älskade Gud, sänd Din heliga energi till oss alla som är

trötta eller utmattade, och som har svårigheter med

att klara av de hemsysslorna; klippa gräset; en tung

uppförsbacke, diska; ännu värre. Att komma ur sängen;

en stor prestation.

Hjälp oss så att vi inte fastnar i apati och depression,

slappna av våra kroppar och sinnen så att vi får en

verklig vila och återhämtning.

Vi kommer till Dej, Du som redan är här, med våra

problem, vår sjukdom, och vi ber om att få lugn

och ro vid din läkedoms oas.


I Jesu Kristi Namn - Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-20 17:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP