Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avstånd

Nästan allting
Familjen.
Fotboll.
Resor.
Framgång.

Är som bäst
På avstånd

Väldigt få saker.
Sex.
Mat.
Sömn.
Vackra ögon.
Är som bäst i stunden, eller kanske just efter.

Undrar om det gäller livet också?






Fri vers av Aaxel
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-20 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel