Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar

"Pengar är ondskan själv i papperslappar och i glansiga mynt"
/Anna Davidsson




Fri vers av Anna Davidsson
Läst 347 gånger
Publicerad 2012-06-20 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strunta i pengarna då.

Vem tvingar dig att ta emot dem?

Eller gillar du kanske bara att bli förknippad med "ondskan"...?
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Davidsson