Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=N_-hviFtMHw&NR=1&feature=endscreen


Jag är en GROTTMÄNNISKA!





Jag är en grottmänniska i min lägenhet,

jag ristar texter här på sajten, för att locka

till mej en kvinna; likasinnad själsfrände,

kompromisslös och totalt hänsynslös,

så jävla innanför och utanför som man

kan vara, bortom all religion och

kvävande konventioner... tillsammans

skulle vi bli ett oslagbart ointagligt

äkta kärlekspar... några som gör skillnad

i världen, några som skapar det goda kaos

i vilket jorden kan födas på nytt igen

Jag är en grottmänniska, jag vägrar delta

i den hysteriska sommaren, jag går inte ut,

jo jag ska ta en lång stärkande promenad i

den älskade skogen snart, kanske i morgon,

och jag skiter i fotboll-EM och i alla andra

pseudohändelser som helt enkelt inte angår mej,

och jag har skaffat en kattflicka, Findus, och i hennes

vilda blick ser jag livets mening; total hängivenhet

åt leken och buset, och hon spinner bara jag tittar

på henne... jag önskar att vi människor kunde vara

som katterna, och hänge oss åt kärleken, leken,

friden och sanningen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-20 21:29



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
VACKRA TANKAR..
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP