Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett moln

 

Där jag såg dig,
såg jag egentligen inget

du var ett moln,
som upplöstes lika fort som dimman
om morgonen ....

men ibland tänkte jag
- kanske kan något bli bestående
en tanke, ett ord, en vänskap,
själars gemenskap ...

snart insåg jag att, det är inte så enkelt
när människan alltid har en tanke
bakom ...

det är det som är livet
och det är det som gör så ont
när man inget annat vill
än att bli älskad
villkorslöst

Där jag såg dig
i mina drömmar

var bara en illusion
en villfarelse ..




Fri vers av * Ammi *
Läst 731 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-06-20 21:57



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
instämmer, vi vill alla bli älskade villkorslöst och inte tanken bakom, berörande och ömt!
2016-05-08

  aol
Gjorde ont
2015-03-31

  Lasseman VIP
Wow!.. kändes, denna var
stark..
2013-05-02

    ej medlem längre
Att kunna se bortom moln kan vara svårt.
Men om vi lyssnar på det öppna hjärtat.
Så vet vi att själs vänner är mycket speciella .
Där tid och rum inte existerar.

2012-10-05

  genni
Jag var tvungen att läsa den här igen,

orden skaver lite i min själ,

men det här var min illusion,

igår, idag och kommer att så förbli imorgon.....
2012-09-13

  genni
Otroligt vackert skrivet....
2012-07-04

    Maria Malm
Gör ont att läsa..
2012-06-27

    ej medlem längre
Närapoesi som griper tag i
2012-06-21

  Peter Kohlm VIP
Tycker om den, trots smärtan.
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *